07.11.17 u 18:51

HE HE :)

6 muških želja u seksu

Ne trebate im dopustiti da diktiraju vaše ponašanje u seksu, ali ovih nekoliko željica im možete ispuniti…


Iako će većina frajera biti sretna samom činjenicom da je pored njih gola djevojka, to ne znači da se ne trebate nekada malo više potruditi. Oni ne očekuju ništa spektakularno, već samo malo inicijative - da ih ponekad strastveno zajašite i šapnete im nešto sočno na uho.

Evo što oni žele tijekom seksa:

1. Žele čuti bezobrazluke. Dobro sročena i u pravom trenutku izgovorena „prljavština“ može učiniti čuda. Nije svima ugodno brbljati tijekom seksa i svakako ne trebate previše izlaziti iz vlastite zone udobnosti. Malo onih fraza poput – opako tvrd, tako vlažno, jače, dublje, taaaako i slično bit će sasvim u redu.

2. Žele da preuzmete kontrolu. Rijetko što na frajere djeluje toliko stimulativno kao djevojka koja zna što želi i ne ustručava se to i tražiti. To ne znači da trebate uzeti bič u ruke, iako može i to. Jednostavnija varijanta bila bi pomicanje njegove ruke tamo gdje želite da ona bude, promjena poze, diktiranje tempa i slično. Super efikasno za njega, a očigledno veoma korisno i za vas!

3. Žele da inicirate eksperimentiranje. To mogu biti i ideje poput igrica u jacuzziju, uključivanja šlaga u akciju, ali i novi zaokreti u standardnom načinu izvođenja misionarske poze bit će i više nego uzbudljivi. Ne trebate brinuti hoće li nove poze postati vaše nove omiljene ili ćete možda shvatiti da u vašem slučaju baš i ne funkcioniraju – sami trenutak eksperimentiranja dovoljan je da začini vaš seksualni život, a na kraju se uvijek možete vratiti na dobre stare trikove koji vam garantiraju orgazam.

4. Žele se iznenaditi. Priznat ćemo, nekim frajerima moglo bi biti prilično neugodno ako odjednom izvadite svoj vibrator usred seksa. Ali faktor iznenađenja obično može dobro protresti vašu seksualnu rutinu. Iznenadite ga seksom kada to ne očekuje ili se bacite na njega onako kako niste nikada do sada! Takvi trenuci, u kojima izgledate kao ne možete kontrolirati svoju strast i jednostavno ga morate imati odmah, za njega su dragocjeni.

5. Žele vas promatrati. Vizualna stimulacija prilično je važna za frajere. Ako odaberete pozu poput kaubojke ili obrnute kaubojke, on će stvarno imati dobar pogled i to će ga uzbuditi. Osim toga, svaka će poza dobiti novu dozu uzbuđenja ako se iskoristi ogledalo. Pustite ga da vas promatra dok se mazite, a ako želite da ga potpuno izludite, zabranite mu da vas ljubi i dodiruje dok ne počne pucati od želje za vama. Još jedna prednost je što ćete mu na ovaj način pokazati što vas stvarno uzbuđuje!

6. Žele da ih nahranite. Teško da će bilo koji frajer biti manje nego oduševljen kada ga iznenadite ukusnom večerom. Bonus na dobitak naravno je to da je spremate bez odjeće, dok vas on promatra, a poslije ga još i nahranite.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO