12.02.18 u 16:13

DOLE RUTINA!

5 vrsta seksa za svaki ljubavni par

Kako ne biste upali u rutinu (ili je razbili ako ste se već okliznuli), evo savjeta - 5 vrsta seksa koje će vas vratiti u doba leptirića u trbuhu.

Seks spaja ljude u vezama, no jednako tako može ih i razdvojiti ako jedan ili oba partnera nisu zadovoljni učinkom u krevetu.

 

Rutina je jedna od najopasnijih stvari za vezu, jer kad seks postane rijedak, mehanički odrađeni događaj koji ima jednu jedinu svrhu - potvrdu da se, eto, i dalje seksate, vjerujte da vaša veza ili brak više ne stoje na zdravim nogama.

 

Stoga, kako ne biste upali u rutinu (ili je razbili ako ste se već okliznuli), evo savjeta - 5 vrsta seksa koje će vas vratiti u doba leptirića u trbuhu:

 

Divlji seks - onaj sirovi, iskonski, životinjski seks koji će probuditi susjede, uplašiti kućne ljubimce i rasklimati okvire kreveta - što razuzdanije, to bolje.

 

Dominantna žena - i njemu i vama će dobro doći da i vi preuzmete kontrolu! Kada se osjećate posebno nestašno, zaskočite ga bez najave i naredite mu što da radi...

 

Laganica - kad imate vremena, iskoriste ga na najbolji način sa svojim dragim - u krevetu! Ono što je najvažnije su vrijeme i proces. Nigdje ne žurite, posvetite se jedno drugome i činu koji će vas ispuniti slatkim zadovoljstvima, a potom i dovesti do ekstaze.

 

Na brzaka - skočit će vam adrenalin, završit će se prije no što shvatite što se događa i na kraju će vam klecati koljena. Pored toga što ćete iz sebe izbaciti nagomilanu negativnu energiju, brzinski seks, koji vi inicirate, veliki je kompliment vašem dragom i nema boljeg načina da ga oraspoložite.

 

Prepuštajući seks - muškarci žude za osvajanjem teritorija, naročito ako je u pitanju žensko tijelo - teritorij koji im pruža toliko zadovoljstva. Upravo zbog toga postaju potpuno razuzdani kada im dopustite da vas osvoje.

 

Eto, odaberite jedan za večeras...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO