05.12.17 u 11:34

EH, DA...

5 stvari koje muškarci primijete tokom seksa, ali vam to neće priznati

I dok se vi trudite da vam kosa i šminka izgledaju besprijekorno, njihov mozak snima neke druge stvari. Momci primećuju sasvim drugačije stvari od onih za koje žene mislie da su im najvažnije.


Pozabavite se sa ovih 5 detalja koje svaki muškarac prvo primijeti tokom seksa i orgazam vam je zagarantovan. Da, uočiće sve to, ali to vam sigurno neće priznati.

Reakcija na njihova nesavršenstva

Ne pucaju svi muškarci od samopouzdanja kada se skinu pred ženom. Baš kao i pripadnicama ljepšeg pola, imaju manjak samopouzdanja u intimnim trenucima. Dok se vi pitate da li primjećuju vaše neobrijane noge, oni razmišljaju o tome smetaju li vama njihovi pivski stomačići i da li ste zaista zadovoljne veličinom njihove muškosti. Uočiće i preispitivati svaki pogled koji sleti na dio tijela kojim nisu zadovoljni.

Vaša nesavršenstva

Da, primjećuju celulit, neobrijane dlačice, šlaufiće… Međutim, stvarno ih nije briga za to. Dok vi sve navedeno doživljavate kao neku veliku manu, oni se uopšte ne zamaraju time i prihvataju vaše tijelo baš onakvo kakvo jeste.

Nezadovoljstvo u intimnim trenucima

Muškarci vole da dobiju potvrdu da ste zadovoljni pa željno iščekuju vaše glasne uzdisaje ili poljupce i dodire koji govore “želim još”. Ako se dosađujete u krevetu s njim, to mu neće promaći, ali velika je vjerovatnoća da vas neće pitati zbog čega niste uživali i kako to može da promijeni. Nemojte da se stidite da prvi počnete razgovor o toj temi jer zaslužujete da budete potpuno zadovoljne svojim seksualnim životom.

Uloženi trud

Na veliku sreću žena, postoje muškarci koji zaista vole da se posvete svojim partnerkama tokom seksa i uradiće sve što je u njihovoj moći da bi one stvarno uživale jer im je njihovo zadovoljstvo prioritet. Najbolji seks je onaj u kom oba partnera podjednako uživaju pa “vrijedan” muškarac voli kada mu partnerka uzvrati istom mjerom. Ako se to rijetko događa, osjećaće se pomalo prevareno jer uvijek sam odrađuje sav posao.

Emocije nakon seksa

Baš kao i tokom seksa, vaše zadovoljstvo voli da vidi i nakon intimnog odnosa. Seks stvara posebnu povezanost među partnerima koja lako može da se osjeti, a muškarci će itekako da primijete i njen nedostatak.


KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO