16.12.18 u 14:50

HE HE

5 pravila dobrog seksa

Stručnjaci za seks otkrili su za Huffington Post 5 pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvijek živahan.

Seks je vitalni dio veze ili braka, a ponekad je uz užurbani tempo i stresan način života teško održati strast pod plahtama. Srećom, stručnjaci za seks otkrili su za Huffington Post 5 pravila uz pomoć kojih će vaš seksualni život ostati uvijek živahan:

Nevjera - fantazije i snovi su jedno, a stvarnost je drugo. Malo sanjarenja nikom ne škodi te ne znači da više ne volite svog partnera ili da trebate prekinuti vezu kao što to većina pomisli.

Predigra - oralni seks, dodirivanje i druge vrste stimulacije predstavljaju veliki užitak, ali i stvaraju napetost za ono što slijedi uskoro. Predigra čini seks zanimljivim i nepredvidivim, ali i opušta vas i priprema tijelo.

Učestalost - jednom kada postanete roditelji, seksualan život se svakako mijenja, no istraživanja Sveučilišta u Torontu pokazala su kako seks jednom tjedno povećava razinu sreće u vezi. Stoga, bez izgovora i one dobro poznate "Boli me glava".

Usredotočenost -
fokusirajte se na ono što vas uzbuđuje kod vašeg partnera, a ne ono što vas smeta. Stručnjaci za seks potiču parove da se prisjete što ih je privuklo na partneru kako bi 'osvježili' situaciju u spavaćoj sobi.

Vrijeme samo za vas - ponekad zbog djece i obveza parovi zaborave 'izlaziti' sami. Povremeno si dopustite spoj samo s vašim partnerom nakon kojeg će slijediti seks bez straha da vam netko upadne.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO