18.04.18 u 06:34

HIPSTERI

5 novih trendova u seksu

Danas se lakše pronalaze partneri, čak i za najčudnije ideje, a količina seksualnih sloboda je definitivno najveća u povijesti, bez obzira na sve priče o Starom Rimu.

Seks se definitivno promijenio pod utjecajem interneta, nitko ne može to zanijekati - lakše se pronalaze partneri, čak i za najčudnije ideje, a količina seksualnih sloboda je definitivno najveća u povijesti, bez obzira na sve priče o Starom Rimu.


No, i tu se mogu stvarati trendovi, pa evo onih najvažnijih:


Bolji načini za intezivnije orgazme - nikad prije jačanje mišića zdjelice nije bilo toliko zabavno. Od vaginalnih 'yoni' jaja do Kegelovih kuglica, postoje proizvodi i režimi vježbanja koji će vam omogućiti intezivnije orgazme i povećano uzbuđenje. 


Brak više nije IN - brak nije za svakoga, a mnogo je onih koji jednostavno ne teže životu u paru. Grade svoje karijere ili su jednostavno razočarani prijašnjim vezama koje su nesretno završile. Žene su danas postale mnogo samostalnije te osjećaju sve manji pritisak okoline kada odluče život provesti izvan braka. A to povlači i drugačiji način seksualnog života.


Nove igračke za seks - već smo svi upoznati s klasičnim seks igračkama, no vrijeme je za isprobavanje novih stvarčica. Jedan od takvih noviteta je i stimulator klitorisa bez dodira koji koristi pritisak zraka za uzbuđivanje, ali i impulse kako bi stimulirao cijeli klitoris (ne samo dio koji možemo vidjeti i dodirnuti). Omogućuje ženama brzo postizanje orgazma, ali i višestruka zadovoljstva bolje nego ikada do sad. 


Seksualno zdravlje je važno - danas žene imaju mogućnosti informirati se i brinuti o svom seksualnom zdravlju više nego ikada prije. Sve su teme javno dostupne, a seksualni se problemi ovih dana mogu medicinski liječiti. Žene, brinite o svom libidu!


Swinger zabave - ne, ovdje nije riječ o onim tipovima zabava za odrasle, već o pravim ljuljačkama. Danas parovi sve više isprobavaju nove seks poze, a kao apsolutni hit pokazala se poza na ljuljačci, koja zahtjeva veliku količinu povjerenja i ranjivosti među partnerima, ali zato garantira pravi gravitirajući seks.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO