04.03.19 u 19:32

AHA!

5 ključeva bržeg orgazma

Recimo, Kegelove vježbe poboljšavaju njihove seksualne performanse jačanjem istih tih mišića, odnosno pomažu muškarcu da preuzme kontrolu nad ejakulacijom.

Orgazam je nekima nedostižan, drugima treba duugo do njega, a ima i onih koji bi to malo ubrzali, barem u situacijama kad nemaju previše vremena.

E, za takve, evo pet savjeta:

Bez alkohola -
većina muškaraca zna koliko je teško postići i održati erekciju u pijanom stanju. Osim toga, alkohol otupljuje osjetila, odnosno tijelo ne reagira na seksualne podražaje. Ako ste u pijanom stanju kojim slučajem i sposobni za seks trebat će vam puno dulje da doživite orgazam. Pitanje je koliko će žena uživati u vašoj izvedbi.

Bez masturbacije prije seksa - masturbacija je sjajan način da otkrijete ponešto o svome tijelu i saznate što vas uzbuđuje. Ako muškarac ejakulira prije seksualnog odnosa, libido će oslabjeti i dulje će mu trebati da postignete orgazam.

Kegelove vježbe - povezujemo ih sa ženama. Preporučuje ih se za jačanje zdjeličnih mišića, osobito nakon porođaje. No, manje je poznato da ove vježbe koriste i muškarcima - poboljšavaju njihove seksualne performanse jačanjem istih tih mišića, odnosno pomažu muškarcu da preuzme kontrolu nad ejakulacijom.

Mozak - ključ dobrog seksa je u glavi i to onoj na ramenima. Ne kaže se bezveze da je mozak najvažniji seksualni organ. Stres, anksioznost i umor mogu otežati postizanje vrhunca. Ako se ne možete koncentrirati na ono što radite, pokušajte prakticirati svjesno disanje. Ova tehnika dovodi nas u sadašnji trenutak, poboljšava cirkulaciju i budi osjetila.

Nove poze - ako uvijek radite istu stvar, neizbježno je da će doći do monotonije, a ona sa sobom nosi manjak želje i nezdaovoljavajući seksualni život. Postoji bezbroj položaja u seksu, isprobajte neke nove. Ne morate raditi nikakve akrobacije, dovoljno je da iz misionarskog prijeđete u prvi koji vam padne na pamet.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO