15.05.19 u 20:46

DEČKI, DEČKI...

5 kardinalnih pogrešaka u krevetu

Postoje određene stvari koje muškarci često rade u krevetu, a većini žena smeta.... pa evo koje su to.

Žene često trpe određene stvari u krevetu jer misle da ih je sasvim normalno prihvatiti. No, situacija baš i nije takva. Postoje određene stvari koje muškarci često rade u krevetu, a većini žena smeta.... pa evo koje su to.

Analni seks (bez najave) - analni seks može itekako biti dobar ako ženi pruža određeno zadovoljstvo. No, postoje one kojima to predstavlja samo bol i neugodnost, a ako vam to padne na pamet napraviti bez pitanja... možete samo popiti šamar.

Izbjegavanje predigre - ženi je veoma važna kvalitetna predigra jer joj treba dulje nego muškarcu kako bi došla do samog vrhunca. Često se događa kako muškarac ženi ne uzvraća oralno zadovoljstvo, iako ga je ona njemu prethodno pružila.

Kopiranje pornića - porno filmovi su dostupni svima te često mogu biti veoma korisni u seksualnoj edukaciji i izvlačenju novih ideja u naš krevet. No, situacije u pornićima često nisu realne i ono što se događa u tim filmićima, često je nemoguće u stvarnosti.

Loša glazba - glazba može itekako zakuhtati situaciju, ali samo ako su oba partnera za to. Izlizane tzv. napaljujuće pjesme mogu itekako uništiti atmosferu ako jedan od partnera smatra to smiješnim i nepotrebnim. Ako idete na sigurno, barem ne koristite već dobro poznate pjesme.

Nadimci za vaginu - kao što muškarci sigurno ne bi voljeli da njihov penis nazivamo razno raznim smiješnim imenima, tako ni žene to ne vole sa svojim vaginama. Može itekako uništiti atmosferu i stvoriti neugodnu situaciju, stoga, zovite je pravim imenom. Dirty talk je odličan, ali nadimke zadržite za sebe.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO