12.11.18 u 15:10

ZAPAMTITE!

5 karakteristika žena koje muškarci vole

Nije loše znati koje su to karakteristike osobnosti koje muškarci najviše vole na ženama...

Savršena žena ne postoji, naravno, osim u mokrim muškim snovima, no svejedno nije loše znati koje su to karakteristike osobnosti koje muškarci najviše vole na ženama... pa evo pet glavnih.


Osobnost - pronađite hobi, čitajte, bavite se sportom ili bilo kakvom tjelesnom aktivnosti, nastavite s obrazovanjem.


Poštovanje privatnosti - odolite želji da mu prolistate poruke i nemojte ga sprečavati da se druži s prijateljima i bez vas. Priuštite i sebi i njemu samostalno vrijeme u kojem ćete raditi nešto što ne običavate raditi skupa.


Samopouzdanje - stav i svoje mišljenje su poželjni, ma koliko vam se činilo da muškarac želi potpunu dominaciju u vezi, ipak nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svime i gazi preko vlastitih riječi. Osim toga, nemojte se pred muškim spolom žaliti na svoje tjelesne nedostatke i ukazivati na njih.


Smisao za humor - definitivno jedna od presudnih karakteristika, jer zajednički smisao za humor održava zdravu vezu i nekim ne toliko pozitivnim situacijama daje tračak svjetlosti.


Tajanstvenost - ne dozvolie nikome da vas čita kao otvorenu knjigu, ostavite nešto za kasnije... ili nikad.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO