14.01.19 u 22:13

EH, DA...

5 jasnih znakova da ste u vezi s neozbiljnim muškarcem

Je li istina da muškarci uvijek gledaju sa strane vjerujući da će se pojaviti neka bolja, atraktivnija, zanimljivija... partnerica?

Muškarce se obično optužuje da nisu ozbiljni u vezama i da od početka imaju figu u džepu, preciznije, da uvijek gledaju sa strane vjerujući da će se pojaviti neka bolja, atraktivnija, zanimljivija... partnerica.

Nije da u tome nema istine, pa ako sumnjate u svog dragog, evo vam pet znakova da ste u pravu:

Čudna vremena sastanaka - ako izbjegava susrete vikendom i druženja u posebnim prigodama, vjerojatno ne želi da stvari između vas postanu preozbiljne.

Loša komunikacija - logično, ako je netko u potrazi za ozbiljnom vezom i iskrenim odnosom, htjet će s vama razgovarati, upoznavati vas... S druge strane, netko tko traži nešto neobavezno neće imati potrebu svakodnevno komunicirati s vama, razmjenjivati poruke...

Nema romantike - ako ste na spoju, a atmosfera nije previše romantična, vaš vam partner vjerojatno signalizira da mu cilj nije ozbiljna veza. Ako u vašim spojevima nikad nema romantike koja je obično rezervirana za početak veza, dobro razmislite isplati li se forsirati nešto što nema budućnost, barem ne onakvu kakvu vi želite.

Priznaje sam - u nekim će vam slučajevima osoba s kojom izlazite i sama u nekom trenutku reći da ne traži ništa ozbiljno. Stručnjakinja za veze Julie Spira kaže da osobi koja vam to kaže vjerujete - jer nema smisla pokušati uvjeriti nekoga da ste baš vi prava osoba za njih ako ta osoba nije spremna za ozbiljnu vezu.

Samo seks - ako i sami tražite nešto takvo, super, ali ako želite ozbiljnu vezu, a osoba s kojom izlazite na vas gleda samo kao na osobu za seks, to je očit znak da nije u potrazi za ozbiljnom vezom. Kako to prepoznati? Zvat će vas na druženja u zadnji tren, kasno navečer, kod njih doma...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO