13.02.18 u 10:54

ZANIMLJIVO!

4 velike pogreške koje žene rade kod flertanja

Koliko god bili seksi, zanimljivi i pametni, ako ne dozvolite drugima da to vide, nije stvar u tome da se oni ne trude, već u tome da im vi ne dozvoljavate pristup.

Zvuči jednostavno kada nama ženama kažu da bi flert trebao biti jednostavno i zabavno iskustvo. Ali kada plan treba provesti u djelo, više nije toliko zanimljivo. Sve što smo namjeravale reći u našoj glavi postane blesavo, a na površinu počinju izbijati stare i dobro poznate nesigurnosti: možda je zauzet, možda mu se ne sviđam...


A onda, ako ipak uspijemo uspostaviti inicijalnu komunikaciju i dobijemo priliku za razgovor, iskače novi problem: nakon što ste raspravili o svim početnim temama (obitelj, posao, prijatelji...), treba pokazati zašto smo upravo mi zanimljiva osoba koja bi tu osobu trebala zanimati.


Kad je u pitanju pokazivanje vlastite osobnosti, postoje karakteristike koje vas mogu smjestiti u u jedan od 4 tipa, a ako ih pokazujete u pretjeranoj mjeri, mogle bi sabotirati vaše pokušaje.


1. tip: ambiciozna i prezaposlena žena 

Radite, trudite se i volite se opisivati prezaposlenom osobom. Vaš posao i ljubav koju prema njemu gajite dominira svakim vašim razgovorom. Problem je o tome što za to nikoga nije briga.


Ambicioznost je važna i zdrava karakteristika koja privlači muškarce, ali cilj vašeg razgovora trebao bi biti pokazati da ste spremni svoje vrijeme posvetiti partneru kojeg tražite i koji se neće morati boriti za nekoliko sati vašeg vremena. Naglašavanje toga kako nikad nemate vremena nije nešto što druga osoba želi čuti.


2.tip: šaljivdžija

Stalno izbijate sarkastične ili neprimjerene šale na njegov račun, udarate ga u rame i svim se silama trudite biti smiješni. U redu je ako ste zabavni. Nije u redu ako ste isključivo zabavni. Flert se sastoji od postavljanja različitih raspoloženja. Treba znati preživjeti tišinu, održati kontakt očima, polagano dotaknuti, uputiti iskren kompliment i desetak drugih stvari koje će ga potaknuti da zatraže vaš broj.


Ako stalno zbijate šale, on će se često pitati bi li vas trebao pozvati na spoj ili s dečkima na kartanje.


3. tip: žena i majka 

Ako ste razvedena ili samohrana majka, željet ćete izlaziti na spojeve i to je ono što biste i trebali. Svatko ima pravo na druge prilike.

Ali ne zaboravite da vi niste samo majka, vi ste i žena. Vaš posao nije samo čistiti, spremati, kuhati i brinuti za djecu. Imate pravo na svoje želje, hobije, prijatelje i partnere.


Ne zaboravite da vaš potencijalni partner nije vaše dijete i vi niste tu da brinete njegove brige. Isto tako, ne očekujte da on odmah pokaže pretjeranu spremnost da preuzme bilo kakvu ulogu u vašem životu. Tek se upoznajete.


4. tip: pasivno introvertirana žena

Obično sjedite u tišini i slušate što drugi govore. Ne ispitujete niti pokrećete razgovor.

Sami sebe obično vidite kao sramežljivu ili povučenu osobu, ali drugi vas možda shvaćaju kao nezanimljivog pojedinca. Flert je nešto u čemu moraju sudjelovati dvije strane, a ako nikada se odlučite riskirati i sudjelovati i njemu, druga strana vašu zatvorenost shvatit će kao nezainteresiranost i krenuti dalje.


Koliko god bili seksi, zanimljivi i pametni, ako ne dozvolite drugima da to vide, nije stvar u tome da se oni ne trude, već u tome da im vi ne dozvoljavate pristup.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO