10.09.17 u 08:52

HM..

4 pokazatelja da niste preboljeli bivšega

Brkati zbog usamljenosti ljubav i potrebu za nekim mogu nas odvesti na krivi put. Ako ste ušli u novu vezu, a još činite ove stvari, zapitajte se što to radite

Osjećaji znaju varati, osobito kada ste ranjivi. Brkati zbog usamljenosti ljubav i potrebu za nekim mogu nas odvesti na krivi put.


Ako ste ušli u novu vezu, a još činite ove stvari, zapitajte se što to radite


1. Uhođenje na društvenim mrežama


Ukoliko se uhvatite u ovome, vrijeme je da svog bivšeg maknete iz baze prijatelja i prestanete gledati što se događa u njegovom životu i ima li novu djevojku.


2. Razmišljate o njemu kad ste pijani


Poslovica kaže: Što trijezan misli, pijan govori. Alkohol nam olabavljuje kočnice i u opasnosti smo da napravimo neku glupost. U ovom slučaju to bi bio poziv bivšem u gluho doba noći zbog kojeg ćete se kajati kada se idući dan probudite. 


3. Uspoređujete novog partnera s bivšim


Uspoređivanje nikada nije dobra ideja i kada to prerastete ili posvijestite, možete krenuti dalje i biti sretni. 


4. Smatrate prekid pauzom


Važno je jasno iskomunicirati na čemu ste. Ukoliko je riječ o privremenom prekidu, onda ne morate ni čitati ovaj članak, a ukoliko nije, vrlo je važno da ste toga svjesni i da si ne dajete lažne nade.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO