10.06.18 u 10:18

EH, DA...

4 pokazatelja da ga zanima jedino seks

Frajer kojega zanima ozbiljna veza neće vas tretirati na ovakav način...Prepoznajte muljatora u sekundi!


1. Nikada ne razgovarate putem telefona.
Elektronska komunikacija je način života, ali dečko koji želi vezu će vas zvati, kao i voditi smislene razgovore lice u lice.

2. Ne izlazite nikuda, nikada. Izležavanje na kauču može biti slatko, ali budite sumnjičavi ako vas nikamo ne izvodi. Ako se ne pojavljujete zajedno u javnosti, možda se boji da će biti viđen kao zauzet dečko i time odbiti ostale djevojke.

3. Odnosi se prema vama kao prema seksualnom objektu.
Ako daje eksplicitne komentare ili priča neumjesne šale, možda vas testira jeste li spremni za povezivanje na seksualnoj razini. Dakle, ne planira baš steći status dečka u vezi.

4. Nastoji stalno biti šarmantan.
Dečko koji prepričava anegdote ili vam svaki put daje iste komplimente, mogao bi biti zainteresiran samo za seks. Povezanost koju mislite da ste ostvarili s njim je zapravo lažna jer je to način na koji žene pokušava odvesti u krevet.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO