06.09.18 u 11:34

HE HE

4 igrice za razbijanje dosade u krevetu

Dosada u krevetu vodi prema problemima van spavaće sobe, pa evo spasa - donosimo vam par seksualnih igrica koje morate isprobati.

Ljubavne igrice su pravi način za oživljavanje strasti kad vam se u ljubavnom životu dogodi ono najgore - dosada u krevetu.


Kako ona vodi prema problemima van spavaće sobe, evo spasa - donosimo vam par seksualnih igrica koje morate isprobati: 


Istina ili izazov - ova igra ne bi trebala ostati dio tinejdžerske prošlosti, a može je se svrstati u veoma efektivne ljubavne igrice. Iskoristite ovu priliku da partneru otkrite sve svoje seksualne fantazije, ali i naučite koje su njegove. 


Masaža - eterična ulja i atmosfera ispunjena mirisnim svijećama. Masirajte jedno drugo u navratima izmjenjujući nježne i senzualne pokrete s onim malo grubljima. Ako niste ljubitelji ulja, pero može biti veoma dobar način na koji ćete lagano izazivati svog partnera. 


Povezane oči - kravata ili šal mogu odlično poslužiti u igrici gdje će jedan od partnera u potpunosti preuzeti kontrolu jer ovaj drugi neće znati i vidjeti što ste naumili. Nemogućnost vida za vrijeme seksa nosi sa sobom dva velika efekta - drastično povećava ostala osjetila te psihološku ranjivost, a oboje su snažni afrodizijak. 


Vremenska bomba  - pokušajte se vratiti u vremena na početku veze tako što ćete naviti alarm na 15 minuta te se za to vrijeme ljubite, mazite i dodirujte, radite sve osim penetracije. Iskusit ćete veoma uzbudljivo iskustvo.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO