07.09.19 u 19:27

UPS!

3 znaka da vam je seks - savršen!

Ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja.

Seks je važan dio veze, neki bi rekli i najvažniji, ali ipak ovaj vrlo intiman čin doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja.

Stoga, ako se pitate kakav vam je seks u vezi, pokušajte se pronaći u ove tri situacije... jer ako jeste, seks vam je - savršen!

Baš vas briga za izgled - vođenje ljubavi strastveni je trenutak tijekom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osjećajima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i vidi li nam se celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte kako imate savršen seks.

Otvoreno priznajete svoje želje -
seks je vrlo individualan, a svatko od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantira komunikacija između partnera. Ako se ne libite usmjeriti ga na 'pravi put' ili mu pak tijekom seksa savjetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte kako imate savršen seks.

Poslije seksa osjećate se opušteno i sretno -
dokazano je kako seksualni odnos utječe na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. No to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete skinuti osmijeh s lica, osjećate kako vam tijelo bridi i drhti te se ne možete oduprijeti umoru, znajte kako imate savršen seks.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO