12.06.19 u 16:47

EH, DA...

3 znaka da ste u vezi s pogrešnim muškarcem

Ako se trenutačno nalazite u nedoumici je li vaš trenutni partner dobar odabir za vas, možda bi vam sljedeća tri pokazatelja mogla pomoći...

Veze po definiciji imaju svoje uspone i padove, što je savršeno normalno i očekivano. No, jednako tako je normalno pitati se jeste li pronašli pravog?

Takvu dilemu možete riješiti prepoznavanjem znakova koji će vam jasno reći jeste li u vezi s pravom osobom.

Pokušavate zanemariti njegove mane -
iako vam sve više smetaju, neprestano pokušavate ignorirati njegove loše strane i tako postajete sve nesretnijom. Vrijeme je da se trgnete i suočite s realnošću jer odugovlačenjem s pogrešnim muškarcem sebi stojite na putu ka pronalasku prave ljubavi.

Primjećujete promjene - ako se ni on više ne doima zainteresiranim i "zagrijanim" za vas vjerojatno se nešto mota i po njegovim mislima. Ako vam vaš unutarnji glas govori da biste trebale nešto poduzeti, onda je vrijeme da to i učinite. Razgovarajte s njim i donesite odluku koja je najbolja za oboje.

Zajedno ste iz pogrešnih razloga - djelomično ste s njim iz navike, a djelomično zbog toga što se bojite samoće. Vaše zajedničko vrijeme vas više ne uzbuđuje kao prije te često imate osjećaj da ste s njim samo kako biste potratili nekoliko sati u danu.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO