07.07.18 u 12:29

HE HE :)

3 položaja u seksu koja muškarci najviše vole!

Ukusi su različiti, no ako je suditi prema istraživanjima oko ovih se poza većina muškaraca slaže da su - najprivlačnije


1. Jahačica

Ova poza je posebno uzbudljiva muškarcima jer vide partnericu tijekom seksa što i njemu i njoj pruža užitak. Zato je jahaća poza idealna jer daje mogućnost dečkima da, primejrice, gledaju u naše obline. Budući da muškarac u ovoj pozi ne treba biti aktivan, a može koristiti ruke, položaj je dodatno atraktivan.

2. Okrenuta jahačica

Kad se žena okrene leđima u jahaćem položaju, u prvom planu je njezina guza što je dečkima vrlo uzbudljivo. Imaju pogled kao u doggyju, ali istodobno i komfor da ne moraju raditi. Druga varijanta ove poze je da partnerica u istom položaju leđima legne na muškarca tako da oboje gledaju u strop. Dečki je mogu zagrliti i dirati gdje treba, gledati u nebo (ako ste na otvorenom) i izdržati dulje. Naime, neće moći ući duboko pa će možda i doći do zajedničkog orgazma.

3. Doggy
Na sve četiri dok su dečki odostraga - oni određuju tempo i intenzitet te mogu ući duboko. Muškarci uživaju u pogledu na žensku guzu, leđa i vrat te činjenicu da im se u ovom položaju partnerica predaje. Ipak, ne divljajte kao u što to rade u porno filmovima (koji su često nerealni!). Osjetite reakcije partnerice i što joj godi. Ako joj duboka penetracija izaziva bol, tada usporite i ne gurajte do kraja. Poanta je da oboje uživate i nitko se ne povrijedi!

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO