14.01.19 u 22:26

A VAŠE?

3 najčešće seksualne maštarije

Jeste li ikada bili dovoljno hrabri da svoju fantaziju podijelite s voljenom osobom? Oni koji jesu mogu vam ispričati sjajne priče...

Maštanje nije zabranjeno, pa tako niti ono u kojem je seks na prvom mjestu... Pa, o čemu vi najviše maštate po tom pitanju? Jeste li ikada bili dovoljno hrabri da svoju fantaziju podijelite s voljenom osobom?

Dakle, evo koje su najčešće seksualne fantazije i što one zapravo znače

Seks s osobom istog spola -
često može biti zbunjujuća fantazija ali istraživanja su pokazala da su žene biseksualne ili homoseksualne, al igotovo nikada samo heteroseksualne, iako se većina žena deklarira kao heteroseksualne.

Seks s potpunim strancem -
jedna je od čestih fantazija, posebica ako je vaša veza ušla u neku rutinu. Otkriva da vam nedostaje nekog uzbuđenja u životu i da želite izaći iz rutine u koje ste upali.

Seks u javnosti -
ako ste je imali, vjerojatno problema sa samopouzdanjem ili vam nedostaje adrenalina u životu. Neka istraživanja pokazala su da to može biti i odraz problema u obiteljskim odnosima

Da ne bude zabune - fantazije o seksu s drugim osobama, možda s bivšim ili nekom trećom osobom ne znači nužno da ste željni prevariti svog partnera, već da vam u postojećoj vezi nešto nedostaje.

Na vama je da otkrijete o čemu se zapravo radi...

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

Komentarisanje na ovu vijest nije dozvoljeno !

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO