30.05.13 u 11:30

SAVJETI

Šta napisati momku koji vam se sviđa

Ne znate šta biste napisale zgodnom momku? Doug Haines iz londonske "School of Attraction" vam govori tačno ono što čovjek želi da pročita.

Da Koristite poruke za organizaciju datuma i mjesta. Uvijek možete da se vratite na poruku kako biste provjerili mjesto ili vrijeme sastanka. Ne Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Vjerovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Cijeniće vašu iskrenost. Da Nazovite ga prije sastanka kako biste bili sigurni na kojem se mjestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osjećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most" do sastanka. Možete ga nazvati prije nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas. Ne Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imali loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmije ili učini srećnim. Ako vam treba neki savjet ili podrška, pitajte ga licem u lice. Da Iskoristite poruke kako biste ga nasmijali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete. Ne Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Prije svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sljedeće viđenje. Da Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na večeri s prijateljicama ili na sastanku, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lijenom poslijepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto. Ne Nemojte pretjerivati sa smajlijima, uskličnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena tinejdžerka. Da Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti. Ne Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO