17.05.13 u 21:34

LET'S DO IT - OČISTIMO ZEMLJU ZA JEDAN DAN

Konjic - okupljanje učesnika kod Starog mosta

Koordinator akcije “Očistimo Zemlju za jedan dan” za općinu Konjic je Udruženje Natura AS, čija predsjednica Amela Hujdur poručuje da je okupljanje učesnika akcije sutra 18. maja od 9,30 do 10 sati na platou kod Starog mosta.

Učenici 1. i 2. osnovne škole iz Konjica i škole “Glavatičevo” danas su čistili školska dvorišta i zelene površine u blizini škola, a sutra će se priključiti i akciji čišćenja Vrtaljice, obala Neretve i gradskog parka u Koloniji. Prije mjesec dana Natura AS uputila je poziv svim školama, nevladinim i drugim organizacijama da se prijave za učešće u akciji Očistimo Zemlju za jedan dan, i osim nabrojanih škola prijavile su se organizacije mladih “Perspektiva”, Volonteri i prijatelji Konjica i Omladinski krug Medžlisa Islamske zajednice Konjic, kazala je za Agenciju Fena gospođica Hujdur.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO