07.05.13 u 19:16

LET’S DO IT

Konkurs za najbolju fotografiju akcije čišćenja

Let’s Do It pokret zajedno sa partnerima organizirao je konkurs za najbolju fotografiju akcije čišćenja s ciljem širenja svijesti o zaštiti životne sredine.

Takmičenje se odnosi na fotografije iz cijele Bosne i Hercegovine. Konkurs je javan i na njemu mogu učestvovati svi građani, s tim da su izuzetak koordinatori akcije zbog regularnosti takmičenja. Sve što trebate uraditi da biste učestvovali u „utrci“ za vrijedne nagrade, kako navode iz pokreta Let’s Do It, jeste da pošaljete jednu fotografiju akcije čišćenja, individualnog ili timskog na mail [email protected] sa imenom, prezimenom i gradom odakle se fotografija šalje, a fotografije će kasnije biti objavljenje u albumu na https://www.facebook.com/LetsDoItOcistimoZemljuZa1Dan. Nagrađene fotografije će biti one s najviše „lajkova“. Fotografije moraju biti autorsko djelo učesnika nagradnog takmičenja. Fotografije se mogu slati do 17. maja, najkasnije do 23.59 sati.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO