29.04.13 u 17:50

ODBJEGLI LJUBAVNICI PRONAĐENI U TUZLI

Ibrahimu vratili kući, a njenog ljubavnika pretukli i ostavili nagog na ulici

Odbjegli ljubavnici iz Velike Kladuše, koji posljednja dva mjeseca pune novinske stupce svojom pričom, pronađeni su u Tuzli.

Kako DEPO portal saznaje iz provjerenih izvora, ljubavni par Ibrahima Pajazetović i Asmir Grahović Micko pronašao je u Tuzli Ibrahimin suprug, Adem Pajazetović.  Ljutiti Adem je, zajedno sa svojim pomagačima, ljubavnika svoje supruge prvo pretukao, a zatim ga ostavio nagog na ulazu u Veliku Kladušu. Kako saznajemo, ljubavnici su prisilno odvedeni iz Tuzle, gdje su se krili u iznajmljenom stanu. Podsjećamo, Ibrahima i Asmir su od 11. marta u bijegu, a 3. aprila su sletjeli na Međunarodni aerodrom u Sarajevu, gdje su ih dočekali  Ibrahimin muž, Adem, njegov sin Edi i Ibrahimin brat Samir Šabić.  Dan kasnije, na parkingu sarajevskog hotela 'Alem' Grahovića su pretukla trojica muškaraca koja su zaljubljeni par dočekali na Aerodoromu. Asmir Grahović bio je uposlenik diskoteke 'Rich' koja je u vlasništvu Adema Pajazetovića.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO