20.12.2014.
Najnovije vijesti
Zanimljivosti

novi hit na internetu

Otkrijte šta rade otac i sin dok mama nije kući

Snimak koji je jedan mladi tata postavio na "YouTube" i koji pokazuje šta se stvarno dešava kad ostane sam sa djetetom, vidjelo je preko 150.000 posjetilaca interneta.

Piše: Blic

Emio Tomeoni (30) iz Kanzas Sitija, napravio je video snimak u "frejmovima" za svoju suprugu, Stefani Ramos (31), koji prikazuje kako izgleda popodne sa 21-mjesečnom bebom Ksavijerom.

Po sobi, koja je na početku snimka savršeno uredna, kako vrijeme prolazi, sve je više igračaka i sve je veći nered. 

Tu su lopte, kockice, igračke... Poslije hranjenja, prilikom kojeg je očigledno došlo do prosipanja, obojica su bez majica. U jednom trenutku mališan je na stolu, a već u drugom su obojica se igraju u ogradici.

Naravno, kao i svaka beba, i Ksavijer voli razne instrumente, pa se tako, kao niotkud, pojavljuju bongo bubnjevi. Čuvanje bebe podrazumijeva svakako i mijenjanje pelena, koje je također na snimku. 

Pred kraj na ubrzanom snimku vidimo kako je soba opet dovedena u red. 

Emio, koji radi u filmskoj producentskoj industriji, kaže da je napravio ovaj film jer mu niko nije vjerovao koji haos on i njegov sin naprave kad su sami i da su svi mislili da pretjeruje.

"Oboje smo zadovoljni svojim poslom, ali nam je radno vrijeme totalno pomjereno. Ona radi noću, a ja imam normalno radno vrijeme, tako da moramo da se prilagođavamo. Još uvijek nemamo redovnu dadilju, pa ja uzimam slobodne dane i dosta vremena provodim sa našim sinom”, kaže Emio. 

"Kad smo nas dvojica sami, obožavam da stalno iznosim raznorazne igračke. Stalno sam ženi pričao na šta liči soba dok se mi igramo, i da je izgledalo kao da je pala bomba. Onda ona dođe s posla, i sve je na svom mjestu. Kad sam napravio ovaj film, pomislio sam koliko će se njoj dopasti - uglavnom zbog toga što je kuća cakum-pakum kad se ona vrati".

Na YouTubeu su ga čak prozvali "tatom godine", i šalju mu pohvale što jednostavno ne stavi dijete ispred televizora, što bi mu bilo mnogo lakše.

Komentari na članak ()

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
Još vijesti iz rubrike Zanimljivosti +