18.12.2014.
Najnovije vijesti
Politika

Čedomir Jovanović poručio muftiji zukorliću

Moraš se boriti za dušu naroda, a ne za vlast

Predsjednički kandidat koalicije Preokret Čedomir Jovanović poručio predsjedničkom kandidatu muftiji Zukorliću da mora da se bori za dušu naroda, a ne za vlast.

Čedomir Jovanović; FOTO: Arhiv
Piše: SUTRA.BA

Jovanović je je danas u Tutinu pozvao građane da na izborima 6. maja podrže tu koaliciju, a muftiju da vodi računa o Sandžaku.

"Mnogo toga mogu sam da uradim, ali onaj posao koji se danas mora uraditi ne mogu sam. Ne mogu sam vlast da im napravim, ne mogu sam novi obrazovni sistem da napravim, novo zdravstvo, novu ekonomiju, politički red u zemlji ne mogu sam da uspostavim", rekao je Jovanović. 

On je kazao da mu je podrška građana potrebna kako bi oni koji su napravili haos u Srbiji shvatili da su građani odlučili da podrže Preokret. 

Jovanović je kazao da ga brine nespremnost drugih političara i stranaka da izađu pred Srbiju i kažu joj istinu. 

"Vjerujem u Srbiju koja će moći da odgovori na jednostavno pitanje šta je cilj ljudi koji u njoj žive i kako ćemo do tog cilja. Isto je nebo nad nama i zemlja na kojoj stojimo, jednako su svi zabrinuti za budućnost", kazao je Jovanović. 

Lider Preokreta je ukazao da je Sandžak danas previše podijeljen i poručio predsjedničkom kandidatu muftiji Muameru Zukorliću da mora da vodi računa o Sandžaku. 

"Muftijo, za dušu naroda moraš da se boriš, a ne za vlast. Ako si ti u politici, ko je u džamiji", upitao je Jovanović. 

"Podržavao sam ga jer sam mislio da je bio žrtva neodgovorne beogradske politike i danas kad griješi dužan sam da mu kažem da mora da vodi računa o svom Sandžaku, da je to posljednja podjela na koju je Sandžak imao pravo i da u tome ne treba on da učestvuje, drugi u tome vide svoju šansu", rekao je Jovanović, prenosi Beta.

Komentari na članak ()

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
Još vijesti iz rubrike Politika +