Showtime

"Kim je u totalno drugoj ligi"

Beyonce se ne želi družiti sa Kim Kardashian

Beyonce i Jay Z bliski su prijatelji Kanyea Westa, no isto ne vrijedi za njegovu novu djevojku, Kim Kardashian

Beyonce i Jay Z; Foto: Arhiv
Piše: Index.hr

Magazin Heat piše kako Beyonce nije gubila vrijeme, već je odmah dala Kanyeu do znanja da se s njegovom djevojkom neće družiti.

"Beyonce je naviknuta na društvo Chrisa Martina i Gwyneth Paltrow, Kim je u totalno drugoj ligi", tvrdi izvor blizak muzičarki. Iako neki nisu odmah povjerovali u ovu priču, portal Hollywood Life tvrdi da je to istina. Beyonce ne želi ni primirisati Kim kraj sebe.

"Beyonce ne želi Kim ni blizu sebe, ni u kom slučaju ne želi da se reality drama koja okružuje Kim uvuče u njen privatni život. Ona zaista čuva svoju privatnost. Beyonce ima potpuno drugačije prijatelje i želi da tako ostane", rekao je izvor za Hollywood Life.

Uostalom, dovoljno je pogledati kako žive dvije dame da bi odmah postalo jasno zašto se sigurno neće složiti. Beyonce smatra kako je zaista neukusno to što se Kim vjenčala pred brojnim kamerama te je smatra potencijalnom smetnjom za svoju privatnost.

Komentari na članak ()

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
Još vijesti iz rubrike Showtime +