Showtime

Via ljubav

Boris Novković tri mjeseca živi s Ivom Višošević

Nakon što je priznao da se razvodi od supruge Lucije, Boris živi s novom odabranicom Ivom Višošević

Boris Novković; Foto: Arhiv
Piše: Tportal

Boris Novković, nakon priznanja nove ljubavi, slijedi svoje srce. Tako već tri mjeseca živi na drugoj adresi. Iako više ne spava sa svojim sinovima, Story donosi da Boris provodi beskrajno puno slobodnih trenutaka u njihovom društvu.

Tako je Story snimio malenog Nou u društvu Ive i tate Borisa kada je došao na njegovu novu adresu u Gračanima.

U samozatajnu slikaricu Ivu Višošević pjevač se zaljubio dok je bio u braku s Lucijom. Fatalni susret se zbio, navodno, 7. marta prošle godine, tokom snimanja spota za Borisovu pjesmu 'Via ljubav'.

U spotu su nastupile dvije djevojke, Petra Al Hijaj, poznatija kao Klikova djevojka, i Lana Petanić, manekenka. Lana je na snimanje, navodno, stigla u pratnji prijateljice Ive, koja se svidjela Borisu, pa ju je pozvao na promociju spota u klub Shamballa. A njihov je sljedeći susret bio, doznaje Story, sudbonosan.

Komentari na članak ()

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
Još vijesti iz rubrike Showtime +