11.04.12 u 12:31

SARAJEVO

Muzička akademija na Ekonomskom fakultetu

Ekonomski fakultet i Muzička akademija Sarajevo 14. aprila u okviru aktivnosti Alumni Asocijacija Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i Alumni asocijacija Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu realizuju zajednički projekt pod nazivom Muzička akademija na Ekonomskom fakultetu.

U sklopu Spomenutog projekta bit će organizovan koncert Ansambla Muzičke akademije Sarajevo za sadašnje i bivše uposlenike i studente ovih dviju institucija.  Na repertoaru Ansambla će se između ostalih naći djela poznatih kompozitora Mozarta, Bacha i Paganinija. Uz prelijepe zvuke ovih svevremenskih kompozicija, sadašnji i bivši uposlenici i studenti ovih dviju institucija bit će u prilici da se druže, razmjenjuju iskustva i provedu subotnju večer u jednoj potpuno drugačijoj atmosferi. Koncert bit će održan u auli Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO