22.03.11 u 13:02

AKCIJA MAGAZINA "AURA"

Najuspješniji pčelari, travari, bioenergičari, parapsiholozi

Magazin "Aura" već šestu godinu organizira izbor najuspješnijih pčelara, travara, biljnih preparata, bioenergičara i parapsihologa u BiH, pa je za 24. mart u Sarajevu najavljeno proglašenje najuspješnijih za 2010. godinu

Priznanja će dobiti Senada Kajtezović iz Bihaća, čiji su preparati “Psorex” i “Med života” efikasni kod liječenja psorijaze, Goran Pelajić iz Mostara, tvorac biljnog lijeka za prostatu “Supoprost”, Senka Mušanović iz Počitelja, vlasnica “Počiteljskog sirupa” za oboljenja jetre, Žaklina Samardžić iz Bihaća, vlasnica Koloidne srebrne vode “Electa” prirodnog antibiotika za većinu oboljenja, Ivo Trogrlić, nagrađeni travar i na međunarodnim sajmovima za oboljenja štitne žlijezde i ženskih oboljenja te Osman Krnjić, konjički travar, koji pomaže kod šećerne bolesti. Nagrađeni su i pčelari: predsjednik Udruženja pčelara Unsko-sanskog kantona Sulejman Alijagić, sarajevski pčelar i apiterapeut Samir Baralija i prijedorski pčelar i autor pčelarskih knjiga Rajko Radivojac, saopćio je organizator. Najavljeno je proglašenje najuspješnijih u kategorijama: bioenergije, reikija, informoterapije, kristaloterapije, numerologije i parapsihologije. Između ostalih su nagrađeni Ahmed Srabović, čiji bioenergetski potencijal priznaju klinike i u Hrvatskoj i Makedoniji, poznata ruska bioenergičarka Ljudmila Osipova, te jedna od najuspješnijih kristaloterapeuta na balkanskim prostorima Vlasta Jaščur.

KOMENTARI NA ČLANAK

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove magazina SUTRA.BA. Online magazin SUTRA.BA zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara SUTRA.BA nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.

    Najčitanije:

  • 24 Sata
  • 7 Dana
  • 30 Dana

PROMO